Mihaela Rădulescu îi chemă la lopată pe băieții de bani gata

Vedeta vrea să-i vadă la deszăpezit pe cei care au jeep-uri, pe cei care trag de fiare și pe cei care se plimbă prin mall-uri.

Vedeta vrea să-i vadă la deszăpezit pe cei care au jeep-uri, pe cei care trag de fiare și pei cei care se plimbă prin mall-uri.

"Stăteam și mă gândeam, privind tragedia din România , ce mult m-ar impresiona să văd la lopată nu numai pe bravul soldat sau jandarm român, dar și pe cei mai răsfățați dintre noi", a spus vedeta, citată de Cancan.

"Mi-am început lista de bărbați valabili pe care i-aș vrea încolonați spre satele sinistrate cu...

- toți cei care "trag de fiare".

Sălile de sport din România (din București, mai ales) sunt pline de bărbați tineri, ambițioși, în formă, foarte consecvenți cu construirea de șine sau măcar de masă musculară. Cred că ar fi câteva sute și cred că ar putea scoate măcar 2-3 sate din nămeți.

- proprietarii de jeep-uri, atv-uri, snowmobile. Pe unii i-am tot văzut în competiții de offroad, descurcandu-se admirabil doar pentru plăcerea personală, pe alții i-am văzut drept protagoniști ale unor teribilisme rutiere enervante și mă gândeam ce bine le-ar face o acțiune umanitara, o plecare în aventură salvării de vieți omenești.
Și-ar putea umple potbagajele cu ajutoare și lopeți și în urmă lor s-ar vedea alte câteva sate ajutate să supraviețuiască.

- băieții de bani gata, clienții obișnuiți ai cluburilor de noapte, manechinii, "vizitatorii" din mall-uri..., of, ce mulți sunt și ei și ce simplu le-ar fi să dea o mână de ajutor, dacă nu i-ar îngrijora atât de rău sifonarea hainelor, a frezelor. Bine, poate am exagerat în cazul lor, i-aș trece pe lista bărbaților"
, a explicat vedeta, citată de Cancan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod