Orlando Bloom și Miranda Kerr s-au despărțit!

Cei doi au pus capăt unei căsnicii care a durat trei ani. Prietenii cuplului au negat zvonurile potrivit cărora modelul ar fi avut o aventură cu DiCaprio.

Agentul de presă al actorului britanic a confirmat această informaţie pentru E! News.

"Într-o declaraţie de presă comună, Orlando Bloom şi Miranda Kerr au anunţat că s-au despărţit, în termeni amicali, în urmă cu câteva luni", a spus acelaşi purtător de cuvânt, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

"După şase ani petrecuţi împreună, au decis, recent, să îşi oficializeze despărţirea".

"În ciuda faptului că acesta este sfârşitul căsătoriei lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor", a adăugat aceeaşi sursă.

Actorul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria's Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani.

Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011.

Potrivit E! News, cuplul a fost văzut pentru ultima oară împreună la începutul acestei luni, iar ultima lor apariţie în public a avut loc la premiera spectacolul lui Bloom de pe Broadway, "Romeo and Juliet", pe 19 septembrie.

Actorul în vârstă de 36 de ani joacă în această piesă de teatru alături de Condola Rashad.

Miranda Kerr a vorbit despre evoluţia soţului ei în numărul din luna noiembrie al revistei Cosmopolitaan.

"Când l-am văzut pe Orlando pe Broadway în «Romeo and Juliet», am fost uluită. A putut să înveţe toate acele replici şi să aibă atât de multă energie pentru a juca în acel spectacol în fiecare zi, şase zile pe săptămână - îl respect foarte mult pentru asta. Cu toate acestea, nu repetăm replicile sale, acasă. Ţinem lucrurile separate. Ar fi ca şi cum el m-ar învăţa cum să merg pe podium", a declarat modelul australian.

Potrivit jurnaliştilor britanici, este posibil ca despărţirea cuplului să fi fost cauzată de agendele de lucru foarte încărcate ale celor două vedete.

Orlando Bloom a turnat cel mai recent film al său, "Zulu", în Africa de Sud, anul trecut, iar apoi a zburat în Noua Zeelandă unde a filmat pentru noua trilogie "The Hobbit", în această vară.

La rândul ei, Miranda Kerr a călătorit adeseori în Europa pentru prezentările de modă ale casei Victoria's Secret şi colaborează adeseori cu casele Versace şi Christian Dior.

În septembrie, ea a mers la Paris pentru Săptămâna Modei, unde a urcat pe podium pentru a prezenta cea mai recentă colecţie creată de Stella McCartney.

Modelul australian a filmat, de curând, şi o nouă campanie publicitară pentru compania Swarovski.



Presa internaţională a afirmat că relaţia cuplului a fost "zguduită" din temelii în decembrie 2012, când numele Mirandei a fost asociat cu cel al actorului Leonardo DiCaprio, relatează Mediafax. Cunoscutul model a generat tot felul de speculaţii, după ce a fost văzută la o petrecere, la New York, cu starul hollywoodian. Miranda Kerr petrecuse o primă noapte alături de Leonardio DiCaprio, cu ocazia aniversării actorului, pe 10 noiembrie. Apoi, cele două staruri au luat cina alături de alţi prieteni, pe 21 noiembrie, şi s-au distrat din nou împreună, la inaugurarea unui club de noapte, pe 30 noiembrie, alături de Cameron Diaz.

Prietenii cuplului au negat cu vehemenţă speculaţiile potrivit cărora modelul ar fi avut o aventură cu Leonardo DiCaprio. O sursă din anturajul cuplului a spus: "Orlando şi Leo sunt prieteni. Miranda şi Leo sunt doar prieteni. Nu se întâmplă absolut nimic cu Leo. Sunt prieteni foarte buni de foarte mult timp".


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod