Oana Roman şi-a înregistrat fetiţa

Vedeta şi soţul ei, Marius Elisei, şi-au înregistrat la Primărie fetiţa, pe micuţa Maria Isabela. Surprinzător, fetiţa nu va purta numai numele tatălui, cum se obişnuieşte, ci şi numele mamei.

Cei doi părinți au mers, marţi, să-şi înregistreze bebeluşul la Primărie, pentru a le primi certificatul de naştere al acesteia. "A trebuit să venim amândoi, pentru că ne-am dorit să poarte numele amândurora", a declarat Oana Roman, într-un interviu acordat emisiunii "Poveştiri adevărate".

Vedeta a mai spus că, atât ea, cât şi micuța se simt bine, iar Maria Isabela evoluează bine şi a luat în greutate: "Am pornit pe drumul asta împreună, ca o familie.

Am dorit să mă bucur de perioada asta, de copilul meu. A trebuit să venim amândoi, pentru că ne-am dorit să poarte numele amândurora. E o perioadă de adaptare, dar suntem foarte bine. A luat foarte bine în greutate, în două zile a luat aproximativ 200 de grame în greutate. Din păcate, eu nu am reuşit să o alăptez. Zilele astea mă ajută foarte mult bona. Eu mă recuperez încet-încet. Eu nu mai am 20 de ani şi nu mă mai recuperez chiar atât de reprede."

Oana Roman a mai spus că venirea pe lume a fetiţei a impus reguli noi în casă, însă încearcă să păstreze un echilibru şi nu este absurdă când vine vorba despre restricţii: "La ea în cameră nu intrăm încălţaţi.

Încercăm să păstrăm o igienă normală pentru un bebeluş. Avem doi căţei, care au reacţionat foarte bine la venirea Isabelei. Vin până în uşa camerei, dar se opresc acolo, nu intră. Singură mi-ar fi fost greu. Apreciez mamele care se descurcă singure. Marius mă ajută şi el foarte mult. Încă nu-i fac eu băiţă, ci doamna care se ocupă de ea. O ajut, dar mi-e frică să fac asta singură. Dar, învăţ câte un pic în fiecare zi", a încheiat Oana.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod