Oana Roman a devenit mamă. Vedeta a născut o fetiță!

Potrivit unor apropiaţi ai vedetei, micuţa a cântărit 2,340 kilograme, are 45 de centimetri şi a primit nota 10 la naştere.

Vedeta în vârstă de 37 de ani a adus pe lume o fetiță, pe care o va boteza Maria Isabela. 

Surse din anturajul Oanei au dezvăluit pentru WOWbiz.ro că intervenţia chirurgicală a decurs excelent, iar bebeluşul este perfect sănătos. Atât fetiţa, cât şi mămica se simt bine. Oana se odihneşte acum, după cezariană, iar bebeluşul a fost luat de asistente pentru a i se face băiţa obligatorie de după naştere şi măsurătorile de rigoare.

Tăticul, Marius Elisei, a asistat la naştere din spatele unui geam prin care putea monitoriza absolut tot ce se petrece pe masa de operaţie.

Oana, care a luat în greutate peste 15 kilograme pe parcursul sarcinii, a născut prin cezariană la rece, înainte de a se declanşa travaliul pe cale naturală. Ea nu va putea să-şi alăpteze bebelușul în prima zi, întrucât lactaţia se va declanşa mai târziu.

Cu câteva zile înainte de naştere, Oana a fost pregătită de personalul spitalului pentru marele eveniment. Ea nu are nevoie de nici un bagaj, pentru că a primit totul la clinică, inclusiv primele hăinuţe pentru bebeluş, scrie ziarul Libertatea. Ea a adus doar buletinul şi kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Dacă mama sau micuţa nu va avea probleme de sănătate, Marius îşi va putea lua fetele acasă luni sau cel târziu marţi.



O naştere prin cezariană costă între 6.700 şi 8.200 de lei în spitalul privat ales de Oana Roman, dar în cazul vedetei costurile ar fi acoperite de sponsori, scrie Libertatea.

Vedeta şi-a rugat mama şi sora să stea acasă şi să nu o însoţească la spital, scrie site-ul www.ziarulring.ro. "M-a rugat să merg la ea abia în jurul prânzului. Marius e acolo, o susţine moral şi o ajută în caz că e nevoie de ceva", a declarat sora Oanei, Catinca.
Aceasta a dezvăluit că încă nu a cumpărat cerceii pentru nepoțica ei, Maria Isabela. "Nu i-am luat încă cerceii, dar nu-i grabă. O să merg zilele următoare să-i aleg împreună cu Marius", a explicat Catinca Roman.

În schimb, soţul Oanei, Marius Elisei, a decis să nu se dezlipească nicio secundă de ea, nici măcar în sala de naşteri, scrie Ring.

Cu o zi înainte de a naște, Oana Roman a luat o decizie curajoasă, pozând în lenjerie intimă, într-un pictorial pentru emisiunea "La Măruţă". Ea a spus că a acceptat să pozeze în sutien pentru a avea o amintire plăcută din timpul sarcinii. "Mi-am dorit foarte mult să fac nişte poze pentru mine, să îmi rămână amintire şi am aşteptat cu două zile înainte să nasc, am aşteptat atât de mult ca să am burta cât mai mare", a explicat vedeta.



Oana s-a declarat mulțumită de felul în care apare în imagini și a adăugat că și-a dorit mult să pozeze astfel. "N-am burta atât de mare totuşi. Asta m-a ajutat să fiu destul de activă până acum. Sunt mulţumită că am făcut pozele astea pentru că mi le doream foarte mult, am făcut în sutien pentru că voiam să mi se vadă burta. Nu ştiu dacă sunt sexy, dar aşa era normal că să mi se vadă burtica", a spus Oana Roman pentru Pro TV.



Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor celor care au încurajat-o. "Mulţumesc din suflet pentru multele mii de mesaje primite! N-am cuvinte să vă spun cât de mult vă mulţumesc tuturor! Urările şi rugăciunile voastre înseamnă enorm pentru mine! N-am crezut niciodată că există atâţia oameni care mă susţin sincer şi atât de frumos! În ciuda celor care mai vorbesc urât sau mă jignesc, cei care mă susţin sunt atât de mulţi, încât ceilalţi nu mai contează! Mâine e o zi mare pentru mine şi ştiu că voi fi mai puternică şi pentru că sunteţi atât de mulţi alături de mine! Vă mulţumesc încă o dată şi Doamne ajută!", a scris joi pe pagina sa de Facebook.



La începutul acestei luni, Oana Roman a vorbit în emisiunea "La Măruță" despre sarcină și s-a declarat nemulţumită de faptul că s-a îngrăşat. "Am luat 15-16 kilograme până acum. Sper să nu fie o explozie acum, în astea două săptămâni. Mă simt bine, nu mi s-au umflat picioarele, nu m-am umflat nici eu aşa... Ultimele săptămâni sunt cele mai grele şi asta ştiu toate femeile care au născut. E cel mai greu acum, obosesc foarte tare, nu-mi mai găsesc o poziţie în care să stau", a spus Oana. "M-am umflat foarte tare, îmi găsesc cu greu poziţia şi obosesc foarte tare. E foarte greu să fii gravidă. Mi se pare că sunt ca o balenă", a adăugat ea.

Vedeta a mărturisit că după ce cununia civilă şi după naştere, mai are o dorinţă importantă. "O să mă simt cu adevărat împăcată când voi face şi slujba de cununie. După ce vom avea inelele pe degete, atunci mă voi considera fericită. Odată cu nunta va avea loc şi botezul Mariei Izabela, adică prin iunie-iulie", a spus Oana Roman, care a anunţat că va face botezul fetiţei odată cu nunta şi că aşteaptă 500 de invitaţi la acest dublu eveniment.



Oana Roman (37 de ani) şi Marius Elisei (26 de ani) sunt împreună de aproximativ un an şi s-au căsătorit pe 15 ianuarie, la Oficiul Stării Civile din Sectorul 2 al Capitalei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia zaharia pe 21 Feb 2014, 17:14
    MULTA SANATATE MARIEI ISABELA SI OANEI

    Ma bucur ca suntei sanatoase amandoua FRUMOASELOR BRAVOOOOO OANA

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod