Oana Ioniţă a părăsit spitalul: "Încă am dureri de la operaţie"

Vedeta a părăsit joi maternitatea unde a născut un băiețel, pe care îl va boteza Mihai Maxim.

Fosta "bebeluşă" a spus că recuperarea a fost rapidă, pentru că operaţia s-a dovedit destul de uşoară. "Revenirea a fost rapidă, neașteptat de rapidă, poate și pentru că operația a fost mai mică. Era vorba de o programare pentru joi, am venit luni la un control de rutină. Chiar dacă s-a născut la 38 de săptămâni, doamna doctor ne-a sfătuit să facem operația", a explicat Oana la Antena Stars.



Micuţul Mihai Maxim nu i-a făcut deloc probleme mămicii sale: "Cu mami se simte foarte bine, am dormit împreună, mă bucur că avem ore de somn în acealași timp, ne sincronizăm, în burtică ne-am înțeles foarte bine".



Oana a mărturisit că nu ştie cât de mult s-a îngrăşat, dar este conștientă că trebuie să slăbească: "Nu m-am cântprit, am vrut să evit frustrările, dar știu că am de dat jos.

Încă am dureri de la operație".



Soţul ei, tenorul Florin Budnaru, care a asistat la naştere, spune că a fost un moment magic: "Am asistat la operatie, l-am auzit când a cântat, ei zic că a țipat, eu zic că a cântat. Mă consider norocos, nașterea e un moment magic."

Oana a povestit că fetiţa ei, Isabela, a venit în vizită la spital, dar a mărturisit că micuța a fost destul de marcată: "A venit la spital, nu știu dacă a fost o decizie bună, a suferit să o vadă pe mami în spital, a plecat destul de plânsă și speriată, voia să rămână cu mami".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod