Nunta Elenei Băsescu: Emoţiile mirilor la biserică

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2012
Cununia religioasă a avut loc sâmbătă după amiază, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti, şi a fost oficiată de cinci preoţi.

Cununia religioasă a avut loc sâmbătă după amiază, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti, şi a fost oficiată de cinci preoţi.

Traian Băsescu şi-a condus fiica la altar, mireasa alegând o rochie simplă şi o coafură deloc complicată.

Prima parte a ceremoniei religioase a putut fi filmată de jurnalişti, restul slujbei desfăşurându-se fără prezenţa televiziunilor. Traian Băsescu, într-un costum simplu, de culoare neagră, a zâmbit tot timpul la nunta fiicei sale, fiind extrem de binedispus.

Marea absentă de la ceremonie a fost Elena Udrea, în schimb au fost prezenţi alţi oameni importanţi din PDL, ca Adriean Videanu, Traian Ungureanu ori Cristian Preda, informează postul Realitatea TV.

Aproximativ 50 de protestatari au scandat, sâmbătă, pe durata întregii slujbe de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, lozinci antiprezidenţiale, precum "Demisia", "Băsescu la puşcărie", "Hoţii".

Aceştia erau pe trotuarul de lângă gardul bisericii, iar unii dintre aceştia s-au urcat chiar şi pe gard.

Unii dintre aceştia erau dintre protestarii obişnuiţi de la Universitate şi mai recent de la Cotroceni. Ei au scandat lozinci şi la plecarea familiei prezidenţiale şi a celorlalţi participanţi la slujbă, relatează Mediafax.

Întrebat ce spune despre aceste proteste, liderul PDL Adriean Videanu le-a răspuns jurnaliştilor: "Evaluaţi-le dumneavoastră. Credeţi că e normal?".

La rândul său, europarlamentarul Petru Luhan a spus că nunta Elenei Băsescu este un eveniment privat şi care ar fi trebuit respectat ca atare, să nu fie amestecat cu politica.

În faţa bisericii s-au aflat şi aproximativ o sută de simpatizanţi ai preşedintelui care au aplaudat şi au aruncat cu flori, au strigat urări pentru miri şi au fost salutaţi de către Traian Băsescu. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit civil sămbătă dimineaţă, la Primăria Sectorului 2. Cu aproape o sută de oameni afară care îl huiduiau pe preşedintele Traian Băsescu, cei doi au spus "Da" în faţa primarului Neculai Onţanu.

Mirele a părut să aibă ceva emoţii în momentul în care a dat răspunsul, în timp ce EBA şi-a aşteptat zâmbitoare rândul pentru a-şi da acordul. Cu mâinile la spate, cu capul uşor înclinat, preşedintele Băsescu a asistat la ceremonie. A urmat momentul semnării registrului căsătoriilor, iar apoi noi huiduieli afară.

Foto: Realitatea TV / Mediafax

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Elena pe 1 Sep 2012, 23:39
  Civilizatia?????

  Foarte urat din parte protestantilor,nu vad legatura dintre politica si nunta,foarte urat din pacate nu putem vorbi de educati in Romania.

  14
  0

 • Anca pe 1 Sep 2012, 20:40
  O doamna distinsa !

  Sigur Elena Udrea va fi asa cum o stim cu totii, o adevarata doamna eleganta distinsa. Aici nu mai vorbim de politica ci de taina sfintei casatorii a celor doi tineri. Un eveniment pe care roamnii ar trebui sa-l admire asa cum fac toate statele civilizate ale lumii cand au astfel de evenimente. Oare romanii sunt civilizati,educati, emancipati? Se pare ca mult prea multi nu sunt, din pacate.

  15
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod