Traian Băsescu: "A plecat fata lu' tata!"

Slujba de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu de la biserica Sfântul Spiridon din Capitală s-a încheiat, la final preşedintele Traian Băsescu spunându-le jurnaliştilor: "A plecat fata lu' tata".
Slujba de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu de la biserica Sfântul Spiridon din Capitală s-a încheiat, la final preşedintele Traian Băsescu spunându-le jurnaliştilor: "A plecat fata lu' tata".

De asemenea, întrebat dacă îşi doreşte nepoţi, Traian Băsescu a răspuns: "Da, da".

La rândul său, liderul PDL Adriean Videanu le-a spus jurnaliştilor că a fost o ceremonie "extraordinară, emoţionantă".

Întrebat cum i s-a părut Traian Băsescu, Videanu a răspuns: "Ancorat la eveniment.
Emoţionat".

Şi europarlamentarul PDL Petru Luhan a spus că a fost o ceremonie frumoasă şi simplă, emoţionantă.

Elena Băsescu a purtat o rochie albă, amplă şi a avut un voal lung pe cap. Ea a avut un buchet de trandafiri roz, relatează agenţia Mediafax.

Printre cei care au asistat la eveniment s-au aflat lideri PDL, între care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand, îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române.
După începerea slujbei a ajuns şi liderul PNR, Mihail Neamţu.

În curtea bisericii au fost angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază, care se află la biserică pentru toate nunţile care au loc aici.

Slujba a fost oficiată de mai mulţi preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicar patriarhal, informează Mediafax.

Aproximativ 50 de protestatari au scandat, sâmbătă, pe durata întregii slujbe de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, lozinci antiprezidenţiale, precum "Demisia", "Băsescu la puşcărie", "Hoţii".

Aceştia erau pe trotuarul de lângă gardul bisericii, iar unii dintre aceştia s-au urcat chiar şi pe gard.

Unii dintre aceştia erau dintre protestarii obişnuiţi de la Universitate şi mai recent de la Cotroceni.
Ei au scandat lozinci şi la plecarea familiei prezidenţiale şi a celorlalţi participanţi la slujbă, relatează Mediafax.

Întrebat ce spune despre aceste proteste, liderul PDL Adriean Videanu le-a răspuns jurnaliştilor: "Evaluaţi-le dumneavoastră. Credeţi că e normal?".

La rândul său, europarlamentarul Petru Luhan a spus că nunta Elenei Băsescu este un eveniment privat şi care ar fi trebuit respectat ca atare, să nu fie amestecat cu politica.

În faţa bisericii s-au aflat şi aproximativ o sută de simpatizanţi ai preşedintelui care au aplaudat şi au aruncat cu flori, au strigat urări pentru miri şi au fost salutaţi de către Traian Băsescu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 1 Sep 2012, 22:27
    ...

    A avut buchet de bujori nu de trandafiri , rochia nu a fost ampla a fost una simpla , iar cei care au huiduit sunt niste tampiti,(au probleme cu capul ) . Sunt fff curioasa daca ei erau presedinti si ar fi facut nunta ficei sale, ar fi invitat 20 sau 600 de oameni

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod