Nicoleta Luciu, la control: "Am fost să aflu dacă sunt însărcinată!"

Speriată din cauză stărilor de leșin pe care le-a avut în ultima vreme, Nicoleta Luciu a mers luni la o clinică din București pentru a face mai multe investigații medicale.
Mamă a patru copii, vedeta ar putea fi din nou însărcinată. O echipă a emisiunii "Happy Hour" a surprins-o pe vedetă într-o ipostază care alimentează și mai mult zvonurile conform cărora ar putea fi din nou gravidă.

"Mi-am făcut analizele de rutină. Aștept rezultatul acum. Nu cred că sunt însărcinată, dar am fost la analize și pentru asta! Pot să vă spun peste o săptămână. Aș fi pregătită pentru gemeni", a declarat Nicoleta Luciu.

"Nu îmi e frică de kilogramele în plus.
Fac sport, țin dietă, îmi pun silicoane noi și, oricum, am medicul estetician care sculptează și în stânci. O singură problemă ar mai fi, nu știm ce nume să le dăm"
, a spus ea, referindu-se la posibilitatea de a fi din nou gravidă cu gemeni.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 7 Apr 2013, 21:10
    E bolnava

    E bolnava la cap,clar.Cati plozi mai ai draga de gand sa torni?

    0
    1

  • Andrada Bachmann pe 1 Apr 2013, 18:24
    Postul Pastelui

    Mai terminati cu RAUTATILE!!!!Nicoleta arata minunat si e problema ei ce face cu sotul.Fiecare ar trebuie sa-si vada de familie si sa nu se mai uite cu invidie in "curtea" altora.

    0
    0

  • maria pe 26 Mar 2013, 12:35
    nicoleta luciu

    INTREBARE: si cum alaptezi? sau ii alapteaza sotul?

    3
    0

  • madalina pe 26 Mar 2013, 10:43
    pt. gggg

    Nicoleta nu-i face pe plac " grasanului ala ". Crezi ca pe ala il intereseaza copii si familia cand are amanta ??? in plus are o atitudine asa de " mi se rupe " oricand apare la tv. Nicoleta face astea de disperata sa mai apara la tv si sa fie in centrul atentiei

    2
    1

  • Lorena pe 26 Mar 2013, 10:32
    .....

    foarte interesant subiect de discutie............

    1
    1

  • gggg pe 25 Mar 2013, 23:57
    femei disperate

    femeie opreste-te sa-i faci pe gust grasanului ala al tau, nu vezi ca te deformezi? esti parca scursa si distrusa de la atatea nasteri

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod