Nicolas Cage a petrecut o noapte la Mamaia

Actorul s-a aflat timp de 24 de ore în staţiunea Mamaia, el petrecând noaptea la Hotelul Iaki şi fiind însoţit de soţia sa şi fiul lor în vârstă de nouă ani.
Potrivit unor surse locale, citate de agenția Mediafax, Nicolas Cage a sosit împreună cu familia la malul mării, sâmbătă după-amiază, şi s-a cazat la Hotelul Iaki, din centrul staţiunii Mamaia.

Îmbrăcat lejer, cu jeanși, tricou și geacă de piele, el nu a mers direct la hotel, ci a oprit, împreună cu familia, la un restaurant de la intrarea în stațiunea Mamaia.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, Cage a fost tratat ca un oaspete de onoare pe litoral, iar conducerea hotelului nici nu a vrut să audă ca starul american să plătească pentru cazare - 700 de euro pe noapte.
Actorul a cerut discreție maximă, dar a ieșit totuși să ia masa într-un restaurant, sâmbătă seara, unde a savurat fructe de mare și păstrăv la grătar cu legume.

Cage a mers pe mâna ospătăriței. Ana, cea care l-a servit, a fost prima care a reușit să se fotografieze cu actorul. Mâncarea a fost pregătită cu multă emoție de doamna Dana, care a recunoscut timidă că nu a mai gătit niciodată pentru o asemenea vedetă, scrie site-ul citat.

După ce a luat cina, actorul a acceptat să se fotografieze cu angajaţi ai restaurantului respectiv şi cu unii clienţi şi a acordat câteva autografe, iar apoi a revenit la hotel, unde şi-a petrecut noaptea.
Starul a fost cazat în apartamentul prezidential din hotelul lui Hagi. Gazdele l-au întâmpinat în camera cu vinuri româanești, informează stirileprotv.ro.

Nicolas Cage a plecat din Mamaia duminică după-amiază şi a revenit în Bucureşti, acolo unde filmează pentru o nouă producţie.

Conform site-ului imdb.com, actorul lucrează în prezent la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader, ce spune povestea unui agent CIA care începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni.
Filmările pentru această producţie au loc în Bucureşti şi la studiourile Castel Film.

În 2010, actorul a filmat în România pentru lungmetrajul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012, notează Mediafax.

În cei peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kanin pe 3 Iun 2017, 03:35
    Mai sa fie!

    "Îmbrăcat leger"... ce-o fi aia "leger"? :D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod