Nico dezvăluie cum se menține tânără

La 42 de ani, cântăreața arată incredibil. Ea a vorbit despre operațiile estetice la care a apelat, dar și despre trucurile simple pe care le folosește.
"Am apelat la operațiile estetice și apelez atunci când este necesar. Am început de la 41 de ani, iar acum am 42. Mi-am făcut mici intervenții. Un Botox în zona fruntii, etc. Dar atât! Anumite doamne și domnișoare care apar la televizor nu știu dacă se văd așa cum le văd eu sau cum le văd multe alte femei. Sunt efectiv ca niște papusi gonflabile! Se vede oribil! Ideea e să intervii acolo unde este necesar, în limita bunului simț", a declarat Nicoleta Matei pentru adpm.ro.

"La 30 de ani nu ai riduri și nu trebuie să-ți întinzi pielea! Poți începe de la 40 în sus, deși sunt o grămadă de persoane care încă arată bine la 40 de ani.
Eu nu sunt de părere să-ți faci aceste operații prea devreme. Eu una nu am făcut"
, a adăugat ea.

Nico a dezvăluit metodele simple prin care reușește să-și întrețină corpul: "Deocamdată fac masaj, folosesc măști cu fructe. Niciodată nu-mi lipsește uleiul de măsline. Mă demachiez cu ulei de măsline, am lapte Doina și acum în casă, am lapte de castraveți și mereu pun câteva picături de lămâie în demachiant. Sunt trucuri pe care le-am învățat de la mama și eu în general sunt adepta produselor cu care ne-am învățat de atâția ani de zile.
Mai cumpăr și produse scumpe, dar nu astea sunt bază!"



Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod