Monica Anghel a ajuns pe mâna doctorilor: "Nu îmi mai simţeam piciorul drept"

Monica Anghel a povestit că a îndurat durerile până când a trebuit să meargă la spital pentru că nu-și mai simțea piciorul drept


Am făcut hernie de disc, pentru că avea 60 de kilograme berbecul de PaşteMonica Anghel
Monica Anghel a ignorat durerile, dar, după câteva luni, când suferința a devenit insuportabilă ea a mers la spital. "Din cauza problemelor pe care le am cu spatele a trebuit să iau o pauză și trebuie să mă recuperez. Am avut niște dureri crunte de spate și mergeau pănă jos, pe laba piciorului.
Un an de zile am stat cu durerile astea, numai că nu nu făceam exact ceea ce trebuia, drept pentru care piciorul drept nu mă mai asculta. M-am speriat foarte tare, pentru că piciorul drept era mort. Am mers la spital, doctorul m-a certat. M-au văzut trei medici de la neurologie și mi-au spus toți trei că trebuie să mă operez, dar pentru că era o operație pe coloană, nu m-am aruncat ca râma pe piatră"
, a povestit vedeta la Kanal D.

"Am sunat-o pe mama, am întrebat-o ce trebuie să fac, am mers la doamna doctor Sidelco, mi-a făcut un consult şi mi-a spus că nu-mi garantează că nu mă voi opera niciodată, dar mi-a spus să încerc cu fizioterapie.
Au urmat apoi 12 şedinţe şi, după ce durerile au trecut, am început tratamentul cu kinetoterapie. Diagnosticul a fost hernie de disc. Şi în momentul acesta simt o jenă, dacă fac o mişcare bruscă. De trei ori pe an trebuie să fac şedinte de fizioterapie şi obligatoriu kinetoterapie"
, a mai spus Monica Anghel.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod