Moda "fără machiaj": Astăzi, Ilinca Vandici!

Prezentatoarea emisiunii Cancan TV de la Acasă TV are un ten curat şi trăsături plăcute, aşa că obişnuieşte să se fardeze doar pentru apariţiile sale pe micul ecran sau atunci când merge la diverse evenimente mondene, relatează site-ul cancan.ro.
Zi de zi, în redacţia CANCAN TV, Ilinca îşi face apariţia 100% naturală. Ea a postat o fotografie pe Facebook în care este nemachiată, la birou, în faţa computerului.

"Pregătim ediţiile de săptămâna viitoare. Ne vedem luni, de la 22.00, la CanCan Tv, ACASĂ!", a scris vedeta pe pagina ei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 22 Sep 2012, 21:19
    Fara machiaj

    Dar uite-te un pic la ten, la ochi..ca asta conteaza cel mai mult.. nu ca are sau nu sprancenele tatuate..cate vedete au pielea ca a Ilincai?

    2
    0

  • Ancuta pe 22 Sep 2012, 13:05
    De nerecunoscut

    Sincer, daca nu scriati ca e Ilinca Vandici, n-as fi recunoscut-o. Fara machiaj arata ca o fata obisnuita, la locul de munca :) Totusi, cred ca si persoanele publice mai simt nevoia sa aiba macar o zi pe saptamana in care sa nu se machieze.

    3
    0

  • Lilyana pe 22 Sep 2012, 12:29
    ...

    okay, e intr-adevar dragutza ;) sa-i dam cezarului ce-i al lui, dar e clar ca sprancenele sunt destul de "machiate", iar moda asta a "naturalului" cosmetizat e deja aiurea, mai lipseste Badea fara machiaj :))

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod