Mihaela Rădulescu, escrocată pe Facebook

Vedeta a fost înșelată de un bărbat care i-a cerut bani, invocând probleme grave.
 Mihaela l-a ajutat, apoi a aflat apoi că individul este un șarlatan. Supărată că bărbatul a abuzat de relaţia de prietenie cu ea, vedeta l-a şters din lista de prieteni.

"Individul care şi-a permis să facă afirmaţii bolnave despre mine, care a făcut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani împrumut şi care mi-a cerut şi mie şi i-am şi dat, crezând ca o idioată că are o problemă reală, se numeşte Daniel V Constantin. Începand din acest moment, nu se mai află în lista mea de prieteni. Dacă cineva vă mai pune în astfel de situaţii, dacă cineva de aici vă mai cere bani sau alte servicii, vă rog să mă ţineţi la curent, nu vreau ca aceste ciudăţenii să se petreacă pe paginile mele, în numele meu şi cu «girul» meu. Îmi pare rău că nu-l pot da şi pe mâna Poliţiei, dar e o lucrare mai complicată şi n-am timp de pierdut. Vă rog să aveţi mare atenţie mai departe. Şi vă rog să mă trageţi şi pe mine de mânecă, atunci când mă mai vedeţi credulă şi fraieră", a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook.

"Mai aud şi că face afirmaţii (n.r.- escrocul) absolut şocante la adresa mea, cum că am fi mai mult decât apropiaţi şi că ar avea nişte înţelegeri cu mine, în privinţa like-urilor şi comentariilor de aici. Cum eu mă ştiu om în toate minţile şi cum nu am astfel de înţelegeri cu nimeni, vă rog să faceţi un efort de sinceritate şi să facem curăţenia cuvenită", a încheiat vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod