Drew Barrymore e însărcinată din nou

Actriţa americană şi soţul ei, consultantul în artă Will Kopelman, aşteaptă al doilea copil.
Purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat informaţia pentru E! News, după ce Drew a fost fotografiată purtând un caftan larg, sub care se putea observa un abdomen proeminent. Acesta nu a oferit însă informaţii privind data la care se va naşte al doilea copil al actriţei, informează site-ul hollywoodreporter.com, citat de agenţia Mediafax.

Drew Barrymore este deja mama unei fetiţe, Olive, în vârstă de 13 luni.

Actriţa, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Kopelman în iunie 2012, la reşedinţa sa din Montecito.

Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea aflându-se pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni.
Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.
Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai".
A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009), notează Mediafax.

Cel mai recent a apărut pe marele ecran în filmul "Misiune de salvare/ Big Miracle" (2012). Actriţa se va reuni cu Adam Sandler, colegul său din "Nuntă cu cântec/ Wedding Singer" (1998) şi "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates" (2004), în filmul "The Familymoon", care va fi lansat anul viitor.

Recent, actriţa şi-a lansat linia de produse cosmetice Flower Cosmetics.

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod