Michael Madsen, arestat fiindcă și-a bătut fiul!

Actorul a fost reținut de polițiști ieri după ce un vecin a sunat la apelul de urgență.

Starul din "Kill Bill" a fost arestat vineri, sub acuzația de rele tratamente aplicate minorilor, anunță site-ul tmz.com.

Surse din cadrul Poliției din Los Angeles au declarat pentru tabloidul online că Michael Madsen a fost arestat în Malibu și dus la secția de poliție. Agenții au acționat în urma unui apel care semnala o ceartă violentă în familie la locuința actorului.

Potrivit surselor judicare citate de TMZ, Madsen și-a lovit fiul minor, iar când au ajuns la fața locului polițiștii au observat urme de lovituri pe corpul băiatului.

Madsen părea să fie sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut imediat. Copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauțiunea pentru eliberarea lui Michael Madsen a fost fixată la 100.000 de dolari, relatează TMZ.

Avocatul său, Perry Wander, a declarat că Michael l-a prins pe fiul său fumând marijuana, iar când a vrut să-l oprească a izbucnit o ceartă. "E o chestiune de familie, iar Michael dorește ca intimitatea familiei sale să fie respectată", a mai spus apărătorul starului.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod