Mesajul Oanei Zăvoranu după ce a fost audiată la Poliție: "M-am simțit ca Michael Jackson!"

După ce a părăsit secția de poliţie, vedeta a transmis pe Facebook un mesaj pentru admiratorii ei.

"Sunt fffff bine şi ştiu că acolo sus cineva mă iubeşte. Mulţumesc avocatului meu de suflet Alexandru Morarescu şi ştiu că nu îmi ajung 3 vieţi să îl pot recompensa pentru tot binele făcut. Vreau să mulţumesc tuturor oamenilor de Stat cu care am intrat azi în contact... şi ştiu dânşii cine sunt, pentru felul în care am fost tratată. A fost o zi interesantă şi încă o dată Cel de Sus ţine cu mine şi mi-a arătat-o... Vă mulţumesc vouă tuturor pentru susţinere, acum am ajuns acasă cu maşina mea cu care nu am putut pleca de la Poliţie pentru că nu era posibil să trec de presă:)))... m-am simţit azi Michael Jackson, am avut senzaţia că el nu a murit:)))... la câtă presă şi tv am văzut afară...", a scris Oana.

"Vă pup tare, vă mulţumesc din suflet pt toată susţinerea voastră, vă iubesc enorm şi vă rog să aveţi încredere în mine în continuare", a încheiat vedeta.



Oana Zăvoranu a fost reținută joi seară de polițiști după ce i-ar fi trimis medicului estetician Marek Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro și l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi. Ea l-ar fi şantajat că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.

După ce Zăvoranu a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod