Culisele șantajului, dezvăluite de medicul Marek Vâlcu

Doctorul pe care Oana Zăvoranu l-ar fi şantajat a explicat de ce vedeta a suferit cinci operaţii. El susține că vedeta nu a fost nemulţumită de intervenţii, ci de faptul că, din cauza stărilor ei emoţionale, îşi dorea tot timpul altă dimensiune a sânilor.
"În anii '90 Oana Zăvoranu nu era cunoscută. A venit la mine şi i-am făcut picioarele, adică o liposucţie. Apoi a venit să-i pun implanturi cu silicoane. Le-a vrut pe cele mai mici, de 150 ml, eu i-am recomandat 180 si aşa am făcut. Apoi a venit să-i pun de 300 că le vrea mai mari. După asta a mai venit încă o dată că le vrea şi mai mari şi i-am pus 450. Nici ăştia nu i-au convenit că i s-au părut prea mari şi i-am pus de 220. Implanturile sunt cu acte în regulă, am acte pentru ele, sunt foarte bune.
Asta este toată povestea"
, a declarat doctorul în emisiunea "Wowbiz" de la Kanal D.

"Doar prima intervenţie a plătit-o. Pentru celelalte aveam o inţelegere ca ea să-mi facă reclamă. ea a fost foarte drăguţă cu mine, până acum două săptămâni când a început povestea asta", a continuat medicul.

"L-a ameninţat atât telefonic cât şi prin mesaje scrise că, dacă nu-i dă 10.000 de euro, va merge la televiziuni şi va spune că i-a pus nişte implanturi care nu sunt bune.
Asta după trei ani de la intervenţia chirugicală. Acele mesaje sunt la dispoziţia autorităţilor. Iniţial i-a cerut suma de 10.000 de euro, ulterior suma crescând la 15.000 de euro"
, a declarat avocata medicului Marek Vâlcu.

Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu lucrează la o clinică privată din centrul Capitalei.

Vedeta i-ar fi trimis lui Marek Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.
În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant, după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.

După ce Zăvoranu a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod