Megan Fox și-a asmuțit soțul asupra unui fotograf

Actorul Brian Austin Green e cercetat de polițiști după ce a bătut un fotoreporter.

Actorul Brian Austin Green are probleme cu Justiția după ce a bătut un fotoreporter.

Fotoreporterul Delbert Shaw a depus o plângere la Poliție și s-a adresat instanței de la tribunalul din Los Angeles. El îl acuză pe actorul cunoscut pentru rolul din serialul Beverly Hills că l-a bătut cu bestialitate.

Incidentul s-a petrecut în decembrie, pe plaja complexului Four Seasons, din Hualalai, Hawaii, unde el a început să pozeze cuplul celebru, când Brian și Megan au început să-l amenințe.

Delbert Shaw susține că situația a degenrat în momentul în care Megan Fox l-a instigat pe soțul ei, întrebându-l: "Ai de gând să-l lași să plece cu ăla (aparatul foto, n.r.)?". Brian Austin Green s-a simțit obligat să apere onoare soției și l-a luat la pumni pe Shaw, provocându-i mai multe răni, relatează site-ul tmz.com. Victima a depus la dosar mai multe imagini, surprinse probabil de un turist sau de un prieten, relatează TMZ.

Fotograful susține că Brian i-a luat iPhone-ul și i l-a aruncat în ocean, iar Megan Fox și-a instigat soțul pe tot parcursul incidentului.

Reprezentanții lui Megan Fox și Brian Green nu au dorit să comenteze informațiile obținute de tabloidul online.

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod