Robbie Williams, interesat de casa lui Michael Jackson

Cântărețul britanic a fost primul client care a venit să vadă fosta proprietate a megastarului după aceasta a fost scoasă la vânzare.
Cântărețul britanic a fost primul client care a venit să vadă fosta proprietate a megastarului după aceasta a fost scoasă la vânzare.

Robbie a venit joi cu un Range Rover pentru a vizita proprietatea din Holmby Hills, evaluată la un preț de 23,9 milioane de dolari, relatează site-ul tmz.com.

Vila în care a locuit Michael Jackson, un adevărat palat, a mai fost scoasă la vânzare, dar condițiile impus o fac greu de vândut: orice cumpărător interesat trebuie să se califice pentru a face o ofertă și să depună garanții că poate plăti suma respectivă, relatează TMZ.

Potrivit presei britanice, Robbie Williams deține o avere netă de 149 milioane de dolari, așa că și-ar permite fără probleme să facă această achiziție.
El deține deja o casă în Beverly Hills, pe care a plătit 16 milioane de dolari în 2008.

Michael Jackson a închiriat domeniul din Holmby Hills de la un om de afaceri. Imensa vilă are 1.579 de metri pătrați, 7 dormitoare și 13 băi, informează TMZ.
Reprezentanții lui Robbie Willimas nu au dorit să dea detalii despre scopul in care clientul lor vrea să cumpere această proprietate.

Foto: TMZ
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod