Marina Almăşan, despre Huidu: "Îi batjocorea pe toţi"

Vedeta TVR crede că Şerban Huidu merită din plin necazurile prin care a trecut în ultimii doi ani din viaţă.

Într-un articol publicat de ziarul Ring, ea mărturiseşte că nu se simte în stare de compasiune pentru realizatorul TV. Ea este de părere că toate necazurile acestuia sunt urmarea răului pe care el l-a făcut altor persoane atunci când realiza emisiunea "Cronica cârcotaşilor".

"Zilele trecute, tot citind diverse articole prin ziare, mă căzneam să identific înlăuntrul meu un strop de milă pentru cârcotaşul Huidu. Am reuşit să fabric ceva compasiune în direcţia soţiei sale şi a nevinovaţilor săi copii.

Ori de câte ori încercam însă să spun „săracul de el!”, îmi revenea în minte aroganţa cu care, de la pupitrul „moşiei” sale editoriale, îi batjocorea pe toţi cei care nu întruneau condiţiile sale de simpatie. La pachet cu alţi colegi de breaslă, am devenit, la rându-mi, ţinta veninoaselor sale săgeţi. „Cum poţi să te legi de anii din buletin, desfiinţând toată cariera cuiva? Nu ştii că vârsta omului şi defectele sale fizice nu ai voie să le batjocoreşti niciodată?”, l-am întrebat, la un moment dat, după un astfel de atac.
A bâiguit nişte scuze, după care, săptămâna următoare, iar am fost numiţi „dinozaurii din TVR”
, a scris Marina Almăşan.

"M-a mâhnit mult Huidu ăsta al nostru. M-aş fi bucurat să-mi poată fi milă de el, şi atunci, când cu accidentul la schi, şi mai apoi, când, fără voia lui, a ajuns criminal. Nu l-am urât, nu am jubilat când a dat de belea, dar am înţeles încă o dată că în viaţă nu e bine să sădeşti rău, pentru că, la un moment dat, acesta s-ar putea întoarce împotriva ta", argumentează fosta soţie a lui Victor Socaciu în ziarul "Ring".

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • krismatik_78 pe 7 Nov 2012, 21:16
    alta fata a rautatii

    tocmai ai facut acelasi lucru,draga noastra moralista...tocmai ca ai inteles ca nu e bine sa sadesti rau in viata,il mentii tu intro forma camuflata.cred ca ai triumfat atunci cand l ai numit pe cesta "criminal fara voia lui".rusinica,draga.avea dreptate carcotasul cand spunea ceea ce spunea.voi cei din breasla jurnalistica,aveti impresia ca puteti prosti pe oricine,prin trei cuvinte intortocheate.oi fi avand tu draga marina almasan experienta jurnalistica,dar n ai dobandit o pe cea morala asa cum ai pretentia sa te credem!

    12
    6

  • iancsy pe 7 Nov 2012, 19:51
    urata

    sa mor io ce fatza de kgb-ista are asta! parc-ar fi o gardianca! urata muiere...bleah...

    11
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod