Majorat de coşmar: Cocktailul cu azot i-a ars stomacul

Aniversarea majoratului s-a terminat rău pentru o adolescentă, care a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii au reuşit să o salveze.

Aniversarea majoratului s-a terminat rău pentru o adolescentă, care a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii au reuşit să o salveze.

Britanica Gaby Scanlon a sărbătorit într-un bar din Lancaster, alături de prieteni, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax. Ea a băut un cocktail cu azot lichid, imediat după consumarea băuturii începând să resimtă dureri puternice la stomac.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, medicii descoperind că stomacul i-a fost perforat.

Pentru a-i salva viaţa, aceştia au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă şi să îi scoată stomacul.

Deşi nu a depăşit în întregime pericolul, tânăra este acum în stare stabilă la spital.

Barul în care Gaby Scanlon a consumat băutura, Oscar, a decis să nu mai comercializeze băuturi cu azot lichid şi şi-a arătat îngrijorarea pentru starea de sănătate a fetei.

Mai mulţi prieteni ai fetei au postat mesaje de încurajare pe contul de Twitter al acesteia. "Cea mai oribilă săptămână a luat sfârşit.

Mă rog pentru tine, Gaby, fă-ne să fim şi mai mândri de tine în fiecare zi. Cea mai puternică persoană pe care o cunosc", i-a transmis Kirsty Carlyle.

"A fost cea mai neagră zi din viaţa mea", a scris o altă prietenă, Megan Rowlands, pe reţeaua de socializare, referindu-se la ziua în care Gaby era să-şi piardă viaţa. "Lucrurile sunt mai bune acum, te iubim foarte mult, Gaby", a mai postat aceasta.

Foto: Daily Mai

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod