Madonna a pus ochii pe un manechin de 23 de ani

Cântăreaţa americană Madonna, celebră pentru relaţiile sale cu bărbaţi mult mai tineri decât ea, a publicat recent pe reţeaua de socializare Instagram un mesaj admirativ la adresa unui manechin în vârstă de 23 de ani, informează site-ul premiere.fr, citat de Mediafax.

Madonna nu a fost niciodată stânjenită de diferenţa mare de vârstă dintre ea şi foştii parteneri de viaţă pe care i-a avut în ultimii ani. Supranumiţi "toyboy" ("băiat-jucărie"), aceştia erau seducători, foarte atletici şi mult mai tineri decât vedeta americană.

Vineri, celebra cântăreaţă, ajunsă la vârsta de 56 de ani, a publicat un mesaj admirativ pe reţeaua Instagram la adresa unui manechin în vârstă de 23 de ani.

"Rebel cu 8 pacheţele. La dracu', da!"
, a scris Madonna în acel mesaj, referindu-se la abdomenul foarte bine lucrat la sala de sport al tânărului manechin, care pozează cu pieptul gol într-o fotografie publicată pe reţeaua Instagram.

Potrivit presei internaţionale, celebra cântăreaţă s-a comportat ca o adolescentă îndrăgostită, întrucât textul ei a fost completat de un număr surprinzător de mare de pictograme în formă de inimioare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod