Madonna a pus ochii pe un manechin de 23 de ani

Manechinul în vârstă de 23 de ani i-a trezit interesul Madonnei


Tânărul pe care îl admiră Madonna se numeşte Andrea Denver, are 23 de ani şi este manechin profesionist. Spre deosebire de rapperul canadian Drake, care a afişat o expresie plină de dezgust în momentul care Madonna l-a sărutat, în mod surprinzător, pe scenă, în timpul unui concert la Festivalul Coachella din această primăvară, tânărul manechin a declarat că nu este "insensibil" la farmecele divei americane.

Potrivit site-ului TMZ.com, Andrea Denver a afirmat că ar accepta "fără nicio ezitare" să se întâlnească cu Madonna, pe care o consideră "o femeie foarte atrăgătoare".

Cântăreaţa, care are patru copii - Lourdes, în vârstă de 18 ani, Rocco, în vârstă de 14 ani, David şi Mercy, ambii în vârstă de nouă ani - a dezvăluit într-un interviu recent că, în prezent, nu are o relaţie serioasă cu niciun bărbat.

Madonna, în vârstă de 56 de ani, a fost căsătorită cu actorul Sean Penn timp de patru ani, până în 1989, şi cu regizorul britanic Guy Ritchie, în perioada 2000-2008, notează Mediafax.

Artista a avut o relaţie cu antrenorul de fitness Carlos Leon în perioada 1995 - 1997, iar, după divorţul de Guy Ritchie, a avut relaţii cu câţiva bărbaţi mult mai tineri decât ea, precum modelul brazilian Jesus Luz şi dansatorul şi modelul francez Brahim Zaibat.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod