Linda Evangelista s-a despărţit de iubitul ei

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2013
Top-modelul şi iubitul ei, Peter Morton, au decis să se despartă pentru că nu au reuşit să se pună de acord în privinţa oraşului în care doreau să locuiască împreună.
Top-modelul şi iubitul ei, Peter Morton, au decis să se despartă pentru că nu au reuşit să se pună de acord în privinţa oraşului în care doreau să locuiască împreună.
 
Celebrul model, care are un fiu, Augustin James, în vârstă de şase ani, de pe urma unei relaţii pasagere cu miliardarul François-Henri Pinault, a început o relaţie cu omul de afaceri Peter Morton în 2006, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Potrivit New York Post, Linda Evangelista doreşte să rămână la New York, în timp ce Peter Morton vrea să locuiască majoritatea timpului în vila sa din Malibu.

Linda, în vârstă de 48 de ani, a început relaţia cu Peter Morton - care este cu 19 ani mai tânăr decât ea - în anul 2006, când era însărcinată cu Augustin.

El i-a fost alături în timpul bătăliei juridice pentru obţinerea custodiei cu magnatul François-Henri Pinault - care este căsătorit în prezent cu actriţa Salma Hayek.
Acel proces s-a încheiat printr-o înţelegere amiabilă, în mai 2012.

Cei doi s-au mai despărţit o dată în 2010, dar s-au reîmpăcat la scurt timp după aceea.

Spre deosebire de alte colege din generaţia sa, precum Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford şi Elle MacPherson, care s-au îndreptat şi spre alte domenii, precum fotografie, actorie, design vestimentar şi televiziune, Linda Evangelista a rămas fidelă modelling-ului, datorită căruia a devenit celebră, notează Mediafax.

Celebrul model canadian a afirmat în timpul procesului cu François-Henri Pinault că încă mai poate să solicite un onorariu de 100.000 de dolari pentru o defilare de modă.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod