Lily Allen a născut o fetiţă

Cântăreaţa britanică a născut, în noaptea de marţi spre miercuri, o fetiţă care a primit numele de Marnie Rose Cooper.
Artista şi soţul ei, Sam Cooper, au deja împreună o fiică, Ethel, în vârstă de 14 luni, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

La începutul lunii ianuarie, Lily Allen a postat o serie de mesaje pe Twitter, în care le dezvăluia admiratorilor ei că mănâncă mult curry pentru a provoca naşterea. Totodată, cântăreaţa spunea că va naşte ascultând muzică rock, iar soţul ei i-a pregătit pentru acel moment special un CD cu piese ale trupei Pantera, una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale curentului thrash metal.

În vârstă de 27 de ani, Lily Allen a anunţat în 2009 că va lua o pauză în cariera sa muzicală, după ce a pierdut o sarcină.
Între timp, cântăreaţa s-a căsătorit, a devenit mamă, a deschis un magazin de haine vintage cu sora sa, Sarah, şi şi-a lansat propriul studio de înregistrări, relatează Mediafax.

Lily şi Sam Cooper, care este proprietarul unei companii de construcţii, s-au logodit de Crăciun în 2010 şi s-au căsătorit în iunie 2011.

Lily a dat naştere primului său copil, o fetiţă, la un an după un avort pe care l-a suferit, în octombrie 2010, pe când era însărcinată în luna a şasea.
Cântăreaţa a mai pierdut o sarcină în ianuarie 2008.

Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de exemplare, notează Mediafax.
Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Artista a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod