Elton John, tată pentru a doua oară

Cântăreţul britanic a devenit tată pentru a doua oară, la vârsta de 65 de ani, împreună cu parterul lui de viaţă, David Furnish.
Starul şi partenerul lui de viaţă David Furnish şi-au mărit familia cu ajutorul unei mame-surogat din California, care a născut de curând. Bebeluşul este asfel cel de-al doilea copil al cuplului, informează ziarul New York Post, citat de agenția Mediafax.

Presa americană susţine că Elton John şi David Furnish îşi doreau foarte mult încă un copil şi, pentru a-şi îndeplini acest vis, au decis să apeleze la aceeaşi femeie care l-a adus pe lume şi pe primul lor copil, Zachary, născut pe 25 decembrie 2010.

Se crede că mama-surogat, a cărei identitate este ţinută în mare secret, a fost prezentată cuplului britanic de către reprezentanţii unui centru pentru părinţi-surogat din Statele Unite.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului britanic a refuzat să comenteze informaţiile apărute în New York Post, spunând că nu discută niciodată despre viaţa personală a clientului său.

Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă în 2005.

Muzicianul a declarat, într-un interviu acordat în iulie televiziunii NBC, că se teme puţin de momentul în care fiul său îl va întreba de ce nu are o "mămică".
"Va fi dureros pentru el când va creşte şi va înţelege că nu are o mămică. Însă e foarte fericit. Nu am văzut niciodată un copil atât de mulţumit. Iar voi nu aţi văzut niciodată doi oameni mai mulţumiţi decât David şi cu mine".

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No.
1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll, notează Mediafax.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod