Lady Gaga, naşa de botez a copilului lui Elton John

Elton John şi David Furnish au rugat-o pe cântăreaţă să devină naşa de botez a celui de-al doilea fiu al lor, Elijah, născut în urmă cu trei luni cu ajutorul unei mame surogat.
Artistul britanic şi partenerul său de viaţă, David Furnish, în vârstă de 65 de ani, au fost atât de impresionaţi de felul în care Lady Gaga s-a achitat de obligaţiile sale de naşă faţă de primul lor copil, Zachary, în vârstă de doi ani, încât au decis să o roage pe artista americană să accepte să joace acelaşi rol şi pentru cel de-al doilea copil al lor, Elijah, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Elton John, în vârstă de 65 de ani, a declarat: "Ea este cu adevărat un model de urmat în viaţă.
Este tânără şi este o naşă minunată pentru Zachary. Atât ea, cât şi eu suntem doi «nebuni» în industria muzicală, dar în acelaşi timp suntem totuşi oameni".

Elton şi David au dezvăluit faptul că venirea pe lume a celor doi copii le-a schimbat complet felul în care văd viaţa.

"Înveţi atât de multe lucruri despre tine însuţi şi despre viaţă în general atunci când îi priveşti pe copii", a spus David Furnish. "Ador să mă trezesc de dimineaţă şi să iau micul-dejun cu Zachary.
Toate acele lucruri pe care le credeam enervante atunci când ai copii, precum plânsetele, ţipetele şi crizele de nervi, ei bine, nu le mai găsesc enervante. Dimpotrivă, consider că toate aceste lucruri sunt încântătoare"
, a adăugat Elton John.

Elton John şi partenerul său de viaţă, care s-au căsătorit civil în 2005, au anunţat în februarie că vor să facă două nunţi - una în Marea Britanie, unde căsătoriile între persoane de acelaşi sex au fost legalizate, şi alta la Los Angeles, notează Mediafax.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.
Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod