Lady Gaga, "materie" de studiu

de Nicoleta Tarantus, 3 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lady Gaga,
Un curs care analizează succesul de care se bucură cântăreaţa a fost lansat la University of South Carolina din Columbia, potrivit popcrunch.com.

Potrivit cursului de sociologie care are ca temă succesul imens de care se bucură GaGa, una dintre metodele pentru a deveni celebru este să îţi schimbi numele.
 
Mathieu Deflem, profesor de sociologie la University of South Carolina, cel care va preda cursul "Lady Gaga and the Sociology of Fame", intenţionează să identifice, cu ajutorul acestui curs, factorii care fac ca o persoană să devină celebră şi să stabilească ce înseamnă celebritatea în societatea actuală.

Mathieu Deflem a declarat că s-a simţit intrigat de artista americană în momentul în care a văzut-o pentru prima oară la televizor, în ianuarie 2009, când Lady Gaga a fost invitată în emisiunea "The Tonight Show". Profesorul american a dorit apoi să o vadă pe artistă în realitate şi a mers la un concert pe care Lady Gaga l-a susţinut în oraşul Atlanta. Mathieu Deflem a înfiinţat apoi un site dedicat artistei americane - www.gagafrontrow.net -, de unde fanii cântăreţei pot descărca fotografii şi înregistrări rare ale artistei, potrivit Mediafax.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod