De ce s-a gândit Andreea Marin la sinucidere?

Fosta zână şi-a şocat ieri fanii, recunoscând faptul că a vrut să se sinucidă. Într-un interviu publicat de revista ”Tango”, vedeta vorbeşte despre pierderea mamei, soţul ei şi silicoane.
Fosta zână şi-a şocat ieri fanii, recunoscând faptul că a vrut să se sinucidă. Într-un interviu publicat de revista ”Tango”, vedeta vorbeşte despre pierderea mamei, soţul ei şi silicoane.
 
"Da, mi-a trecut prin cap prostia asta cu sinuciderea - pentru că este o prostie- când eram vulnerabilă, după ce mama s-a stins în braţele mele. Mă tem de boală, de durere, de neputinţă, nu de moarte în sine, aşadar, ci de ceea ce o precede", a spus Andreea într-un interviu pentru Tango.
Andreea Marin se afla în maşină cu părinţii când a avut loc un groaznic accident, iar mama ei a murit sub privirile vedetei ce era un copil la acea vreme.
Acest accident a urmărit-o toată viaţa pe fosta vedetă de televiziune, dar, până acum a reuşit să facă faţă cu succes.

Un nu hotărât silicoanelor


În acelaşi interviu publicat de revista ”Tango”, Andreea Marin spune că nu are silicoane. "Ani de zile s-a scris despre mine că am silicoane. O iau ca pe un compliment: înseamnă că nu am nevoie de o asemenea operaţie, pentru că arăt de parcă ar fi intervenit deja un medic estetician. Am un corp bun şi ştiam asta, am slabit în 3 luni, şi a contat şi faptul că am alăptat, că m-am apucat de dans, şi că am mâncat echilibrat şi sănătos.
Pe de altă parte, există un secret al moralului bun: felul în care te face să te simţi bărbatul tău într-o astfel de perioadă. Dacă el te face să te simţi iubită, asta e tot ce contează. Eu am fost norocoasă".

Vedeta se consideră o femeie iubită: "Am ştiut din capul locului că bărbatul care mă va împlini ca femeie, transformându-mă în mamă, va deveni, negreşit, marea mea dragoste. Un om care a cunoscut atâţia ani un succes neegalat încă în meserie, nu a existat fericirea în adevăratul sens al cuvântului, până când n-a scâncit puiul ăsta mic de fată, răsărit din mine, în braţele mele.
Ştefan este bărbat în adevăratul sens al cuvântului, din toate punctele de vedere. Şi are vocaţie de tată, ceea ce e foarte important pentru mine"
.

Probabil că declaraţia despre sinucidere a făcut-o fiind marcată încă de dispariţia Mădălinei Manole. Accidentul şi pierderea mamei sunt şocuri psihologice greu de depăşit.
3 Noiembrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adriana pe 3 Nov 2010, 22:11
    fara sens

    "Un om care a cunoscut atâţia ani un succes neegalat încă în meserie, nu a existat fericirea în adevăratul sens al cuvântului, până când n-a scâncit puiul ăsta mic de fată, răsărit din mine, în braţele mele." Ce exprimare e asta ? A cui e?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod