Charlie Sheen divorţează

3 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Charlie Sheen divorţează
Actorul Charlie Sheen a depus luni actele pentru divorţ. Astfel, actorul pune capăt celei de-a treia căsnicii, informează Mediafax.

Starul, căsătorit cu agentul imobiliar Brooke Mueller încă din 2008, este tatăl a doi băieţi gemeni în vârstă de 19 luni. Potrivit site-ului TMZ.com, Charlie Sheen a citat "diferenţe ireconciliabile". Charlie Sheen şi Brooke Mueller locuiesc separat din decembrie 2009, când actorul a fost arestat în staţiunea de iarnă Aspen din statul Colorado, după ce a ameninţat-o pe soţia lui Brooke cu cuţitul în ziua de Crăciun.

Charlie Sheen va muri săptămâna aceasta


Aceasta este părerea apropiaţilor actorului care susţin că Sheen şi-a pierdut controlul. Starul de la Hollywood este de neoprit: duce o viaţă nebună, tot timpul este la petreceri, iar numărul prostituatelor care i-au trecut pragul s-a pierdut demult.

"Şi-a pierdut controlul.
Nimeni nu îl poate ajuta în acest moment
", declară un apropiat al actorului.

În urma cu o saptămână, actorul a fost internat într-o clinică din New York pentru o evaluare psihiatrică din cauza că s-a îmbătat şi a distrus toată mobila din camera sa de hotel. Charlie se afla în compania unei starlete porno, Capri Anderson, în noaptea respectivă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod