Kylie Minogue: "Am acceptat că s-ar putea să nu devin mamă"

Cântăreaţa australiană a declarat că a acceptat, în sfârşit, faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată.
Potrivit jurnaliştilor de la ediţia de weekend a tabloidului britanic Daily Mail, 2013 a fost un an tumultuos pentru Kylie Minogue.

Artista s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol în vârstă de 35 de ani Andres Valencoso, în octombrie 2013, după o relaţie de cinci ani, şi-a schimbat echipa managerială, a renunţat la asistentul ei personal cu care colabora de peste un deceniu şi a devenit membru în juriul emisiunii-concurs "The Voice" din Marea Britanie - o decizie care marchează prima ei incursiune în universul complicat al concursurilor de talente televizate.

Totodată, cântăreaţa australiană a declarat, pentru Daily Mail, că a petrecut pentru prima dată Revelionul de una singură. "Nu mai făcusem niciodată aşa ceva. Am simţit că nu voiam să merg nicăieri. Chiar nu voiam să merg la o petrecere doar pentru că aşa se presupune că ar fi trebuit să fac. Abia aşteptam ca nimeni să nu mă mai deranjeze în seara de Revelion şi să pot să mă concentrez", a spus Kylie Minogue.

Totodată, Kylie Minogue a recunoscut că schimbările din viaţa ei profesională au avut un anumit impact asupra relaţiei cu iubitul ei spaniol Andres Valencoso.
"După ce am avut acelaşi manager, un australian, timp de 25 de ani, am semnat cu o nouă echipă managerială din Los Angeles. Americanii muncesc într-un mod foarte diferit faţă de britanici şi de australieni şi pentru mine a fost ca şi cum încercam să învăţ o limbă străină. Apoi, asistentul meu, care a lucrat cu mine 12 ani, s-a mutat înapoi în Australia. Aşadar, m-am trezit că am rămas de una singură, încercând să fac ca relaţia mea să funcţioneze. Andres m-a sprijinit în tot acest proces, înţelegând că doream o despărţire - nu o despărţire de el, ci de toate acele lucruri din trecutul meu. Sunt convinsă că acest fapt a avut o legătură şi cu despărţirea noastră", a dezvăluit cântăreaţa australiană.

În trecut, Kylie Minogue recunoaşte că era atrasă de bărbaţi "complecşi", un eufemism pentru "dificili" şi "instabili". Unul dintre foştii ei iubiţi, Michael Hutchence, fostul lider al trupei rock INXS, care s-a sinucis în 1997, obişnuia să spună că hobby-ul său preferat era "coruperea lui Kylie", notează agenţia Mediafax.

Un alt iubit al artistei, modelul James Gooding, a vândut tabloidelor o serie de detalii picante despre relaţia lor.

La rândul său, actorul francez Olivier Martinez, cu care Kylie Minogue a avut o relaţie din 2003 până în 2007 şi care i-a stat alături în timpul tratamentului pentru cancer mamar în 2005, a demonstrat că are o fire temperamentală, care a ieşit la lumină recent, după ce s-a bătut cu fostul partener de viaţă al soţiei sale, actriţa Halle Berry.

Întrebată de jurnalişti dacă preferă în continuare bărbaţii dificili, Kylie Minogue a spus: "Da, însă asta nu înseamnă că ultimul meu iubit nu a fost un bărbat complex.
Era un bărbat foarte direct şi foarte amabil şi cred că de la el am învăţat faptul că poţi să ai o relaţie şi cu un tip amabil căruia îi pasă de tine".

Noul ei contract, în calitate de jurat în ediţia britanică a emisiunii "The Voice", coincide cu lansarea primului ei album de studio din ultimii patru ani, intitulat "Kiss Me Once", ce a fost lansat vineri, 14 martie.

În versurile primului single de pe noul disc, "The Blue", cântăreaţa afirmă că "este ok să nu ai o relaţie".

Chiar dacă a crezut la un moment dat că Andres Valencoso era "alesul" ei, cântăreaţa a mărturisit că s-a întrebat de câteva ori dacă este făcută pentru căsătorie şi pentru a avea copii. În cele din urmă, ea a spus că s-a împăcat cu faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată. "Atunci când se va întâmpla, se va întâmpla pur şi simplu. Cred că această etapă în care mă aflu acum, când încerc să fiu calmă şi să accept cu împăcare lucrurile din viaţa mea, s-ar putea să reprezinte faptul că îmi dau seama că anumite lucruri pur şi simplu nu sunt scrise pentru mine.
Nu poţi să ai totul. Aşadar, prefer să mă concentrez pe lucrurile pe care le am în loc de lucrurile pe care nu le am"
, a spus artista australiană.

Cântăreaţa australiană face parte din juriul emisiunii-concurs "The Voice", difuzată de BBC One, alături de Tom Jones, Will.i.am şi Ricky Wilson - solistul trupei Kaiser Chiefs. Anul trecut, Kylie Minogue a anunţat că a semnat un contract cu Roc Nation, compania de management artistic deţinută de Jay Z, relatează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod