Sarah Jessica Parker crede în extratereştri

Actriţa americană crede că viaţa există şi în alte zone din Univers, iar oamenii urmează să descopere acest lucru în viitorul apropiat.
Vedeta, în vârstă de 48 de ani, care asigură vocea personajului Kira Supernova, soţia unui extraterestru care invadează Terra în filmul "Evadare de pe planeta Pământ/ Escape From Planet Earth" (2013), crede că descrierile extratereştrilor făcute de producţiile de cinema şi televiziune nu sunt foarte exacte, însă, cu toate acestea, este convinsă că există viaţă şi pe alte planete, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Întrebată dacă crede în existenţa extratereştrilor, actriţa a spus: "Nu.
Ei bine, nu cred că suntem singuri în Univers. Însă nu cred că extratereştrii sunt aşa cum i-am văzut noi până acum pe marile şi micile ecrane".

"Am descoperit că există apă şi pe alte planete, iar acest fapt reprezintă o descoperire uriaşă şi importantă în universul ştiinţelor, nu-i aşa? Asta sugerează că cineva sau ceva ar fi putut să beneficieze de existenţa acelei ape", a adăugat ea.

"Însă poartă ei costume ciudate, sunt ei isteţi şi îşi spun lucruri dure unii altora şi au acei ochi mari şi blânzi? Ei bine, am dubii mari în legătură cu asta.
Însă îmi plac poveştile care sunt spuse despre ei, aici, pe Terra"
, a spus actriţa americană.

Personajul interpretat de actriţă în filmul "Escape From Planet Earth" renunţă la carieră pentru a-şi creşte copiii, iar Sarah Jessica Parker, care are trei copii - un băiat, James, şi fiicele gemene Marion şi Tabitha - cu soţul ei, actorul Matthew Broderick, consideră că povestea Kirei va fi pe gustul multor femei care se confruntă cu acelaşi "conflict" în vieţile lor.



Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod