Kim Kardashian va avea o fetiță

Starleta a dezvăluit sexul copilului pe care îl va naşte în luna iulie, adăugând că a fost o surpriză pentru ea şi exact ce şi-a dorit şi logodnicul său, rapperul Kanye West.
Kim Kardashian a făcut dezvăluirea în emisiunea "Keeping Up with the Kardashian", chiar în cabinetul medicului în care a făcut ecografia şi care le confirmase, el şi mamei sale, vestea.

"Sunt aşa de fericită că vom avea o fetiţă. Cine nu-şi doreşte o fetiţă? Sunt incredibile şi ştiu că e exact ceea ce şi-a dorit întotdeauna Kanye. A vrut o fetiţă", a comentat Kim, citată de E!Online.
 
 

Tabloidul britanic The Sun susține că vedeta, care urmează să nască în luna iulie, va cheltui cu această ocazie aproximativ un milion de dolari. Kim Kardashian şi partenerul ei, Kanye West, sunt dispuşi să plătească 2.600 de lire sterline pe zi pentru a sta într-un apartament de lux de la celebrul spital Cedars-Sinai, din Los Angeles.
Cei doi vor beneficia în apartament de o cadă de mărimi impresionante, două paturi, un TV cu ecran LCD, precum şi de o sală mică de aşteptare, ce va fi decorată cu zeci de transadifi albi.

În cazul în care cei doi nu vor fi mulţumiţi de mâncarea pe care o vor primi în cele trei zile de şedere în clinică, Kim Kardashian şi-a luat măsuri ca restaurantele ei preferate să-i trimită felurile de mâncare dorite.
Potrivit The Sun, vedeta va plăti, de asemenea, un fotograf cu 660 de lire sterline pe zi pentru ca acesta să importalizeze primele zile din viaţa bebeluşului ei.
 
 

Protagonista show-ului de televiziune a cheltuit 16.500 de lire sterline pentru haine şi lenjerie de lux pe care le va purta în sala de naştere.

"Nimic nu va fi lăsat la întâmplare. Kim a cheltuit deja mii de dolari pentru a se asigura că totul va decurge aşa cum doreşte ea", a declarat o sursă pentru The Sun.

Kim Kardashian (32 de ani) a confirmat că este însărcinată în decembrie 2012, în ajunul anului nou, după ce Kanye West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.
 
 

Kim şi rapperul Kanye West (35 de ani) formează un cuplu din aprilie 2012.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod