Kim Kardashian "a scris" o carte plină de selfie-uri

"Selfish", cartea pe care starleta americană doreşte să o lanseze de Crăciun, va conţine 2.000 de selfie-uri, realizate în ultimii zece ani, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Kim Kardashian a spus, anterior, că ideea acestui proiect i-a venit după ziua de naştere a soţului ei, rapperul Kanye West, căruia i-a oferit drept cadou aniversar un album cu fotografii polaroid. "S-a dovedit a fi un cadou atât de cool, încât mi-a venit ideea de a lansa o carte, un volum cu selfie-uri", a declarat starleta americană, într-un episod al reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians".

Vedeta americană a dezvăluit că volumul va avea 352 de pagini şi va fi lansat de Crăciun.

"Kanye a venit cu conceptul, titlul, totul", a declarat Kim Kardashian pentru publicaţia Evening Standard.

2012anul în care a apărut moda pozelor de tip selfie
"Îmi fac selfie-uri de foarte mult timp - este văzut acum ca un lucru în zadar, dar a început cu mine având o cameră foto pentru a imortaliza amintiri. Sunt selfie-uri făcute într-un deceniu", a spus starleta americană, precizând că volumul nu reprezintă un semn de vanitate, ci este, de fapt, o reflectare fotografică a vieţii ei.

Cu toate acestea, Kim Kardashian ocupă locul al doilea într-un top al celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile, realizat de publicaţia britanică The Telegraph, notează Mediafax. Aceasta a postat recent pe reţeaua Instagram un selfie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie alb minuscul, care îi scoate în evidenţă în mod excesiv partea dorsală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod