Jane Seymour lauda Romania dupa ce a jucat alaturi de Giulia Nahmany in "Love by Design"!

Jane Seymour marturiseste ca a fost impresionata peste masura de frumusetea tarii noastre, dupa ce a filmat, alaturi de Giulia Nahmany si de actori cunoscuti la nivel international, comedia romantica "Love by Design". Proiectul a adus-o pe actrita din "Dr Quinn" pentru prima data in Romania, in toamna anului trecut.
"Nu stiam la ce sa ma astept. Mi se parea atat de departe... Am descoperit insa locuri minunate, o echipa de oameni profesionisti care m-au facut sa arat mai bine decat in orice alt film de pana acum. La Bucuresti sunt hoteluri minunate, iar restaurantele foarte bune. Totul este frumos in Romania", a declarat Jane Seymour intr-un interviu acordat la Newport Beach Film Festival.

In filmul Love by Design, ce va avea premiera in cinematografele din Romania pe 31 octombrie, Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal.
Co-productia romano-americana a fost filmata la Bucuresti, New York si in localitati din Transilvania precum Sighisoara, Saschiz si Biertan.

Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-sef al unei faimoase reviste de moda din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.

Regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul serial “Tanar si nelinistit”.

Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din tara pe 31 octombrie.

Jane Seymour a revenit in Romania in vara trecuta pentru filmarile la pelicula "High Strung", care va avea premiera anul viitor.
Alaturi de Jane din distributie mai face parte si actrita Maia Morgenstern.

"Regizorul Michael Damian, cel cu care am lucrat la ‘Love by Design’, mi-a propus un rol principal si in filmul High Stung, care s-a filmat tot in Romania. Se fac foarte multe filme acum in Romania. Au locatii foarte frumoase", a mai adaugat Jane Seymour.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod