Kim Kardashian "a scris" o carte plină de selfie-uri

Kim Kardashian a inundta internetul cu pozele pe care și le face. Ea s-a fotografiat și în baie, în lenjerie intimă

 
Publicaţia britanică remarcă faptul că cel mai iritant lucru este acela că în acest selfie apare chiar Kim Kardashian, care obişnuieşte să facă astfel de fotografii în mod curent pentru a-şi câştiga existenţa.

Îmi fac selfie-uri de foarte mult timpKim Kardashian
Moda fotografiilor de tip selfie a început în jurul anului 2012 şi nu pare să dea semne că ar slăbi în intensitate. De atunci, Kim Kardashian a devenit un veritabil "maestru" al acestei arte, iar contul ei de pe reţeaua Instagram, pe care vedeta publică numeroase selfie-uri, este urmărit de peste 17 milioane de utilizatori.

"Selfie" reprezintă o fotografie a unui utilizator realizată de el însuşi cu o cameră digitală, cu scopul de a o publica ulterior pe o reţea de socializare.

Pozele de tip autoportret au căpătat notorietate în ultimii ani, "selfie" numărându-se chiar printre cele 150 de cuvinte şi definiţii noi care au fost adăugate în ediţia din 2014 a prestigiosului Dicţionar Merriam-Webster. De asemenea, "selfie" a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicţionarelor Oxford, lucrări de referinţă ale limbii engleze, notează Mediafax.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod