Kelly Osbourne: "Aproape m-am sinucis cu pastile"

Vedeta TV a vorbit într-un interviu pentru BWatt Magazine despre problemele familiei sale, care, deşi au rănit-o foarte tare, au ajutat-o să-şi schimbe viziunea despre viaţă şi să înveţe din ele, declarând totodată că a fost la un pas să se sinucidă din cauza medicamentelor.

Devenită cunoscută după apariţia în reality show-ul "The Osbournes", Kelly Osbourne, în vârstă de 29 de ani, a pozat pentru noua copertă a revistei BWatt Magazine purtând o mască aurie împodobită cu paiete, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Dragostea este singurul lucru adevărat care durează pentru totdeaunaKelly Osbourne
Kelly a vorbit într-un interviu pentru această publicaţie despre problemele cu care s-a confruntat familia sa, de la diagnosticarea mamei sale, Sharon, cu cancer până la accidentul de motocicletă al tatălui său, celebrul rocker Ozzy Osbourne şi modul în care aceste dificultăţi i-au schimbat viaţa.

"Pentru o perioadă lungă de timp m-am întrebat «de ce eu?» De ce aproape m-am sinucis cu medicamente? De ce mama aproape a murit din cauza cancerului? De ce tata a fost implicat într-un accident de motocicletă care aproape l-a ucis? De ce fratele meu (Jack, n.r.) suferă de scleroză multiplă, o boală pentru care nu există leac?", au fost întrebările la care Kelly Osbourne a încercat să găsească răspunsuri de-a lungul timpului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod