Kate Winslet este însărcinată pentru a treia oară

Actriţa e însărcinată cu cel de-al treilea copil al său, care se va naşte "spre sfârşitul acestui an", a anunţat purtătorul de cuvânt al actriţei.
Actriţa e însărcinată cu cel de-al treilea copil al său, care se va naşte "spre sfârşitul acestui an", a anunţat purtătorul de cuvânt al actriţei.
 
Acesta este primul copil al actriţei Kate Winslet cu cel de-al treilea soţ al său, Ned Rocknroll - nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a căsătorit în decembrie 2012, informează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Kate Winslet, în vârstă de 37 de ani, are o relaţie cu Ned Rocknroll, în vârstă de 34 de ani, din toamna anului 2011.

Ned Rocknroll s-a despărţit în 2011 de soţia lui, Eliza, fiica în vârstă de 24 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a căsătorit în 2009.

Kate Winslet a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950.
Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ, notează Mediafax.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, în vârstă de 9 ani, şi au crescut-o împreună pe Mia, în vârstă de 12 ani, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod