Salată de rucola cu pui, portocală şi rodie

Încearcă o salată proaspătă şi revigorantă din rucola, portocale, rodie şi piept de pui la grătar. Este uşor de pregătit, ideală pentru zilele fierbinţi de vară. Iată reţeta:
Încearcă o salată proaspătă şi revigorantă din rucola, portocale, rodie şi piept de pui la grătar. Este uşor de pregătit, ideală pentru zilele fierbinţi de vară. Iată reţeta:

Ingrediente:

200 grame de rucola
200 grame piept de pui
1 rodie
1 portocală
1 lămâie
ulei de măsline
sare, piper

Mod de preparare:

Se desface rodia şi se scot seminţele.
Se decojeşte portocala, îndepărtând şi pieliţa (membrana) transparentă care înveleşte fiecare felie.
Pieptul de pui se bate cu ciocanul de şniţele, se asezonează cu sare şi piper şi se pune pe grătar.
Într-un bol, pune rucola, portocalele, rodiile, pieptul tăiat cubuleţe mici şi asezonează cu zeamă de lămâie, zeamă de portocale şi ulei de măsline după gust.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod