Dana Rogoz are o casă nouă

Vedeta a publicat pe blogul personal mai multe imagini cu noua sa locuinţă, pe care ea şi soţul ei o numesc "căsuţă intermediară".
Vedeta a publicat pe blogul personal mai multe imagini cu noua sa locuinţă, pe care ea şi soţul ei o numesc "căsuţă intermediară".
 
Decorată minimalist, dar cu mult bun gust, în culori calde şi cu mobilier preţios, casa îi induce vedetei o stare de bine, notează Libertatea.
 
Vedeta trustului MediaPro are un mariaj frumos, de care este foarte mândră şi povesteşte pe blogul personal că ea şi soţul ei, Radu, au iniţiat deja o tradiţie ca, la aniversarea relaţiei lor să îşi facă unul altuia un cadou de suflet - o călătorie.
 
 

Dana şi Radu s-au căsătorit în iulie 2012, la Palatul Mogoşoaia, iar petrecerea a fost organizată aşa cum şi-a dorit vedeta, într-un cort alb amenajat pe o pajişte imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp.
 
 
 
 
 
Multe dintre decoraţiunile de nuntă au fost realizate chiar de Dana care a ţinut ca totul să fie cât mai personalizat posibil, scrie ziarul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod