Kate Middleton, prima apariţie oficială după anunţul sarcinii

de Daniel Dumitrescu, 17 Decembrie 2012

Ducesa de Cambridge a apărut zâmbind, în aplauzele publicului, la gala BBC de premiere a personalităţilor din sport din 2012.

Kate Middleton, în vârstă de 30 de ani, şi-a făcut apariţia într-o rochie verde Alexander McQueen, afişând un zâmbet larg în timp ce i-a înmânat premiul pentru întreaga activitate lui Seb Coe, preşedintele comitetului organizaţional al Jocurilor Olimpice.

După discursul lui Coe, Catherine a prezentat şi premiul pentru personalitatea sportivă britanică a anului, înmânat ciclistului Bradley Wiggins, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Chiar dacă doctorii au avertizat-o că formele severe de greţuri matinale pot reveni în orice moment în primele luni ale sarcinii, şi uneori chiar mai târziu, ducesa a participat la evenimentul organizat de BBC în Londra.

Potrivit unor surse apropiate ducesei, aceasta, care a anulat alte patru apariţii publice din cauza sănătăţii, urma să participe la ceremonie numai pentru 45 de minute înainte să revină acasă, la Kensington Palace, unde îşi continuă perioada de recuperare.
"Deşi ducesa nu se simte pregătită să onoreze o invitaţie timp de patru ore, ea este dornică să îşi arate sprijinul faţă de sportivii şi sportivele din Marea Britanie la acest eveniment prestigios pentru sportul britanic", a spus o sursă regală, citată de cotidianul amintit.Kate a participat singură la eveniment, întrucât soţul ei, prinţul William, a fost nevoit să se întoarcă la ferma lor închiriată din Anglesey, North Wales, trebuind să fie prezent la datorie ca pilot RAF Search and Rescue.La peste un an şi jumătate de la somptuoasa căsătorie a lor, prinţul William şi soţia lui Catherine, ambii în vârstă de 30 de ani, au anunţat pe 3 decembrie că aşteaptă primul lor copil, care va ocupa poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, notează Mediafax.

Fericitul eveniment a fost însă umbrit de internarea prinţesei Catherine la spitalul King Edward al VII-lea din centrul Londrei, din cauza "hyperemesis gravidarum", o formă severă de greţuri matinale care se manifestă prin ameţeală şi stare de vomă la femeile gravide aflate în primele trei luni de sarcină.

Foto: Hepta

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod