Kate Middleton, pozată însărcinată, în costum de baie

Revista italiană Chi a publicat câteva fotografii care o prezintă pe ducesa Catherine, soţia prinţului William, în costum de baie şi însărcinată în patru luni, pe o plajă tropicală.

Revista italiană Chi a publicat câteva fotografii care o prezintă pe ducesa Catherine, soţia prinţului William, în costum de baie şi însărcinată în patru luni, pe o plajă tropicală.

Familia regală britanică şi-a exprimat miercuri "dezamăgirea" pentru această apariţie. "Suntem dezamăgiţi de faptul că fotografii cu ducele şi ducesa (de Cambridge, n.r.), făcute în timpul unei vacanţe private pe Insula Mustique, par să fie pe punctul de a fi publicate în străinătate", a declarat un purtător de cuvânt de la palatul St.

James, unde se află biroul cuplului princiar britanic. "Este un caz de violare a vieţii private a cuplului", a declarat purtătorul de cuvânt al casei regale.

Coperta revistei italiene Chi, ce poate fi văzută deja pe site-ul grupului Mondadori, controlat de familia fostului premier italian Silvio Berlusconi, care deţine publicaţia, îi prezintă pe Kate şi William în costume de baie, pe o plajă.

Titlul "La Pancia Cresce" ("Creşte burtica") a fost aplicat de editorii aceleiaşi reviste peste o altă fotografie, care o prezintă pe Kate intrând în apă, într-un costum de baie albastru.

Potrivit tabloidului The Sun, citat de Mediafax, fotografiile au fost publicate şi în revista australiană Woman's Day.

Se crede că acele poze ar fi fost făcute de la bordul unei ambarcaţiuni cu o cameră foto ce focalizează la mare distanţă, iar revista australiană, deţinută de grupul german Bauer Media Group, ar fi plătit pentru ele suma de 30.000 de lire sterline.

Ducesa Catherine şi prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în luna iulie.

Revista italiană Chi publicase în septembrie 2012 alte fotografii, în care ducesa a fost surprinsă topless, în timpul unei vacanţe pe care cuplul princiar britanic a petrecut-o pe o proprietate privată din sudul Franţei, notează Mediafax.

Cuplul britanic a dat în judecată revista franceză Closer, deţinută tot de grupul Mondadori, prima care a publicat acele fotografii.
Revistei i s-a interzis prin hotărâre judecătorească să vândă şi să redifuzeze acele fotografii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod