Kangoo Party, sambata, 30 mai

28 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kangoo Party, sambata, 30 mai

In data de 30 mai, la Sala FUTSAL de la Stadionul Lia Manoliu, esti asteptata la maratonul Fitness Kangoo Party. Pot participa instructorii de fitness si aerobic, dar si toti iubitorii de miscare si distractie.

Pentru a doua oara in Romania poti participa live la demonstratii de Street Dance, Tae Boo, Step Dance, Pilates si nu in ultimul rand, noua forma de aerobic Kangoo Jumps prezentata de Kinga Sebestyen si trupa Kangoo Jumps. In pauzele dintre ore fetele din trupa de dans Sobis conduse de profesoara Camelia Dinu ne vor incanta cu dans gimnic, modern etc.

Kangoo Jumps este o noua dimensiune a sporturilor (mai multe detalii pe www.kangoojumps.ro) care doar intr-un an a ajuns si in Romania, o forma de aerobic de anvergura pentru ca folosirea ghetelor speciale de kangoo confera rezultate extrem de rapide si foarte benefice pentru organism: protejeaza coloana vertebrala si articulatiile, ridica fesierii in timp record, dispare celulita in minim o luna de antrenament, lucreaza toata musculatura, confera o stare de bine.
Eficienta Kangoo Jumps este probata si de faptul ca in 10 min se ard 150-200 de calorii. Acest sport il puteti practica la sala, la orele speciale de Kangoo Jumps, sub indrumarea instructoarei, dar si acasa sau in parc.

Toti cei care se inscriu si participa la toate orele Maratonului de Fitness Kangoo Party vor fi automat inscrisi pentru marea tombola de la finalul evenimentului. Toti inscrisii la maraton care rezista pana la final vor primi atestat! Marele premiu este o pereche de ghete Kangoo Jumps.


Copiii nu trebuie lasati acasa! Supravegherea si distractia acestora in spatiul special amenajat pentru ei, vor fi asigurate de animatorii "Petrecerea din Cutie, clown-ul Marcellino si printesa Sarina. Acestia vor organiza jocuri, concursuri si vor pregati multe surprize.

Intrarea costa 100 de ron si include: apa, fructe, vitamine si dulciuri. Posesorii de ghete Kangoo au intrarea gratuita cat si posesorii de Estetikard, mai multe detalii pe www.estetikard.ro.

Evenimentul are loc la Sala FUTSAL din Bulevardul Basarabia nr.
37 – 39, sector 2, Bucuresti (Stadionul Lia Manoliu langa Patinoarul Mihai Framanopol), incepand cu orele 12.30 pana la 19.00.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod