Katie Holmes vrea mai mult sex

28 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Katie Holmes vrea mai mult sex

Katie Holmes vrea sa faca mai mult sex cu sotul sau, Tom Cruise, potrivit femalefirst.co.uk. Actrita, care are o fetita in varsta de trei ani cu superstarul american, este tot mai frustrata din cauza programului extrem de agitat pe care ea si sotul sau il au si isi doreste sa petreaca mai mult timp impreuna cu Tom.

O sursa a declarat pentru Britain Closer: "Katie a devenit tot mai nefericita in ultimele luni. I se pare foarte dificil sa aiba o viata care se invarte in jurul lui Tom, dar care nu ii permite sa petreaca suficient timp intim alaturi de el. Nu vrea doar sa mearga la evenimente cu el. Are impresia ca tot timpul trebuie sa lupte pentru atentia lui Tom". Prietenii actrite sunt ingrijorati pentru ca aceasta este din ce in ce mai izolata de cercul sau de prieteni.

Sursa a adaugat: "Toata lumea este ingrijorata ca a ajuns intr-un punct in care o sa cedeze. Katie isi petrece timpul ingrijind-o pe Suri. Este o mama devotata, dar este mai tot timpul singura. Ea si Tom au vieti separate".

Sursa foto: askmen.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod