Kamala Harris, pe coperta Vogue: Imaginile au provocat un scandal

Revista Vogue a devenit ținta unui scandal după ce a publicat pe Twitter două imagini cu viitorul vicepreședinte american, Kamala Harris, care va apărea pe coperta lunii februarie.
Kamala Harris își va face debutul în revista Vogue. Fosta senatoare a statului California, în vârstă de 56 de ani, va apărea pe coperta ediției din februarie a celebrei publicații, îmbrăcată cu un sacou negru, pantaloni asortaţi și un top alb şi având tenişi în picioare, despre care a spus că sunt încălţămintea ei preferată.

Fundalul ales pentru această fotografie reprezintă un omagiu adus comunităţii Alpha Kappa Alpha de la Universitatea Howard din care a făcut parte.

Ediţia din luna februarie va conține şi o a doua imagine cu Harris, îmbrăcată în ținută office, cu pantaloni și sacou bleu. Cele două imagini, prezentate pe Twitter, au fost făcute de Tyler Mitchell, primul fotograf de culoare care, în 2018, a realizat o copertă Vogue, cu Beyoncé.
Mitchell a mai fotografiat-o pe Zendaya, pentru coperta ediției din mai 2019.

"Anna Wintour trebuie să plece!"


Fotografiile publicate de Vogue au stârnit, însă, un scandal neașteptat, revista fiind acuzată că "a albit" imaginile cu Harris, care are mamă indiană și tată jamaican, relatează Daily Mail.



"Ce porcărie. Probabil că Anna Wintour (redactorul-șef al revistei Vogue, n.r.) nu are prieteni sau colegi de culoare. Îi fac poze cu telefonul meu vicepreședintei Kamala Harris și sunt sigur că ies mai bine decât cele de pe coperta Vogue”, a scris Wajahat Ali, contributor al ziarului New York Times.



Într-un răspuns adresat publicației New York Post, Vogue a negat că ar fi "editat" culoarea pielii vicepreședintei Harris după sesiunea foto, însă această replică mai mult a întețit criticile, unii cerând demisia Annei Wintour, care mai are la activ câteva alegeri discutabile, precum poza de nuntă a cuplului Kim Kardashian - Kanye West publicată pe copertă.

"Stați puțin, poza cu Kamala de pe coperta Vogue e reală? Am crezut că e fake, atât de proastă este.

Oare au rugat-o să le trimită niște poze făcute de soțul ei sau...?", a scris cineva.



"Vogue a pus-o pe copertă pe Kamala Harris în niște Converși nenorociți. Cineva trebuie s-o anunțe pe Anna Wintour", a reacționat alt utilizator.

Ce părere are Donald Trump?


Imaginea folosită de Vogue pentru copertă nu este cea pentru care îşi dăduseră acordul reprezentanţii ei, a transmis echipa lui Harris, citată de The Hollywood Reporter. Echipa vicepreşedintelui ales al Statelor Unite nu a ştiut că pentru copertă a fost aleasă o altă fotografie decât cea asupra căreia căzuse de acord şi a descoperit acest lucru duminică seară, când imaginea a apărut pe reţelele de socializare.

Citește și: Ziua în care Elvis Presley ar fi împlinit 86 de ani.
20 imagini inedite cu Regele rock and roll-ului


Pe de altă parte, apariția Kamalei Harris pe coperta Vogue ar putea să atragă și criticile lui Donald Trump. Președintele american a acuzat faptul că soția lui, Melania Trump, nu a apărut pe coperta revistei în cei patru ani ai mandatului său. În schimb, imaginea fostei Prime Doamne a SUA Michelle Obama a fost publicată pe copertă de mai multe reviste influente, printre care și Vogue.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Popescu pe 11 Ian 2021, 20:32
    Kamala

    Se simte mai bine in tenesi caci nu aluneca cand sare din creanga in creanga ... Ailalta , a lu` Obaba , planta in spatele Casei Albe rosii si alte legume ; o mostenire de la triburile sale de origine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod