Jake Gyllenhaal şi Alyssa Miller s-au despărţit

Actorul s-a despărţit de iubita lui, top-modelul Alyssa Miller, după o relaţie de şase luni, din cauza angajamentelor profesionale ale actorului american.
"Relaţia dintre ei s-a răcit. Acest lucru s-a întâmplat cu ceva vreme în urmă - înainte de sărbători. Acum, el (Gyllenhaal, n.r.) este din nou disponibil", a declarat o sursă din apropierea cuplului, potrivit site-ului eonline.com.

"Lucrurile mergeau bine între Jake and Alyssa, până când acesta a trebuit să plece în toamnă, la Los Angeles, pentru a turna un film ("Nightcrawler", n.r.). Apoi distanţa prea mare le-a distrus relaţia", a afirmat altă sursă.

Pentru filmările la "Nightcrawler", regizat de Dan Gilroy, Jake Gyllenhaal - ce joacă rolul unui jurnalist freelancer care desfăşoară o anchetă într-un cartier rău famat din Los Angeles - a slăbit aproximativ zece kilograme, notează agenţia Mediafax.

Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "Unde vei fi poimâine?/ The Day After Tomorrow", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din filmul recompensat cu Oscar "O iubire secretă/ Brokeback Mountain" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod