Jake Gyllenhaal s-a accidentat la mână

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2013
Actorul american s-a lovit destul de serios la o mână, miercuri, după ce a lovit cu pumnul într-o oglindă, în timpul filmărilor pentru cel mai recent lungmetraj al său, la Los Angeles.
Actorul în vârstă de 32 de ani, nominalizat la Oscar în 2006, pentru rolul cowboy-ului gay din filmul "Brokeback Mountain", a avut nevoie de numeroase puncte de sutură după acel accident, a precizat agentul său de presă, Mara Buxbaum.

"În timp ce Jack filma pentru o scenă foarte intensă, personajul său trebuia să lovească cu pumnul într-o oglindă. Din păcate, oglinda s-a spart, iar Jake s-a tăiat la mână destul de grav", a explicat ea.

"A avut nevoie de numeroase puncte de sutură la Urgenţe, dar a părăsit spitalul după două ore.
A revenit deja pe platoul de filmare"
, a adăugat Mara Buxbaum.

În acel film, intitulat "Nightcrawler", Jake Gyllenhaal interpretează rolul unui jurnalist independent care desfăşoară o anchetă într-un cartier rău famat din Los Angelkes. Actorul american a pierdut mai multe kilograme pentru acest rol şi a părut foarte slăbit pe covorul roşu, recent, la Hollywood Film Awards, relatează Mediafax.

Jake Gyllenhaal poate fi văzut în această perioadă pe marile ecrane în thrillerul "Prisoners", de Denis Villeneuve, în care joacă alături de Hugh Jackman.

Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "The Day After Tomorrow - Unde vei fi poimâine?", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din filmul recompensat cu Oscar "Brokeback Mountain - O iubire secretă" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod