INNA este câştigătoarea Best Romanian Act la MTV EMA 2010!

de Ileana Voicu Ghinea, 18 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
INNA este câştigătoarea Best Romanian Act la MTV EMA 2010!
Inna, Dan Bălan, Connect-R, Deepcentral şi Edward Maya & Vika Jigulina s-au luptat pentru titlul de Best Romanian Act în cadrul MTV EMA 2010 însă, la fel ca şi anul trecut INNA a reuşit să îşi înfrângă concurenţii şi să câştige premiul Best Romanian Act. Ea a devinenit astfel primul artist român din istoria EMA care câştigă premiul Best Romanian Act în doi ani consecutivi.

Inna a devenit un nume important al muzicii româneşti.
Primul ei single, "Hot", a ajuns pe primul loc în topul Nielsen Airplay şi a fost difuzat în întreagă Europa. Single-urile care au urmat, "Love" şi "DA@jA  vu" s-au bucurat şi ele de succes foarte mare. În 2009, albumul ei a câştigat Discul de Platină în Spania, iar single-ul 'Amazing' a ocupat prima poziţie în topurile din mai multe ţări.

Inna a lansat în urmă cu două săptămâni şi cel mai recent videoclip al său pentru piesa "Sun Is UP", videoclip pcare a fost dfifuzat în premieră pe MTV şi mtv.ro.


Inna merge mai departe în competiţie pentru titlul de Best European Act la ediţia 2010 a MTV EMA, care se desfăşoară la Madrid pe 7 Noiembrie şi va fi difuzată de MTV la ora 22:00 . Telespectatorii MTV şi fanii Innei o pot vota pe site-ul ema.mtv.ro în cursa ei pentru cel mai bun artist european.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod