Vunk pleacă în turneu "Ca pe vremuri"

de Ileana Voicu Ghinea, 18 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Vunk pleacă în turneu
Trupa Vunk a plecat în turneul naţional "Ca pe vremuri", ce are ca scop promovarea noului album cu acelaşi nume! Până la finalul turneului, din cluburile unde vor avea loc concertele, fanii pot cumpăra albumul dar şi tricouri personalizate cu versuri celebre ale pieselor semnate Vunk, după care materialul discografic va fi scos pe piaţă, putând fi găsit în magazinele de specialitate şi în benzinării.
 
Turneul naţional marchează o etapă importantă în revenirea pe piaţă a trupei, promovând primul album lansat în ultimii 6 ani.  Pe lângă multe piese noi, "Ca pe vremuri" va include şi bine cunoscutele single-uri "La orice oră", "Dau alarma!" şi "Artificii pe tavan".


"Aşteptăm turneul ăsta de aproape doi ani, pentru noi este cel mai important de până acum. Eu, personal, abia aştept să suim lumea pe mese în cluburile în care o să mergem şi să cântăm cu fanii noştri şi piesele noi de pe album, dar şi toate hiturile noastre atunci când eram Vank. Nu este doar un simplu concert, ci un spectacol întreg, pentru că o să folosim şi proiecţii vizuale şi video special gândite pentru fiecare locaţie în parte, iar în unele oraşe vom avea şi invitaţi care, bineînţeles, sunt surpriză!", a declarat Cornel Ilie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod