Încercarea de a face cu orice preţ un copil poate cauza impotenţă

Conform unui studiu, încercările programate de a face un copil pot conduce la disfuncţii erectile pentru bărbaţi.
Conform unui studiu, încercările programate de a face un copil pot conduce la disfuncţii erectile pentru bărbaţi.

Presiunea la care sunt supuşi bărbaţii când trebuie să facă sex în anumite perioade poate conduce la efecte foarte negative, informează cotidianul britanic The Independent, citat de Mediafax.

După şase luni de încercări, cel puţin patru bărbaţi din zece suferă de disfuncţii erectile sau chiar impotenţă şi mulţi dintre aceştia vor evita să mai facă sex cu partenerele lor, au relevat cercetătorii. Conform acestora, cel puţin un bărbat din zece alege să comită adulter tocmai din această cauză.

Programul strict în care un cuplu trebuie să facă sex atunci când femeia este fertilă este cel care pune presiune asupra bărbatului.

”Doctorii ar trebui să conştientizeze ce daune poate provoca bărbatului programarea sexului. Atât femeile cât şi bărbaţii ar trebui să fie avertizaţi de doctori de posibilele efecte negative ale sexului programat. Acestea sunt disfuncţiile erectile şi adulterul. Stresul acumulat de bărbaţi din cauza obligaţiilor este cel vinovat pentru aceste disfuncţii”, au precizat cercetătorii.

Mai mult de 400 de bărbaţi au participat la studiul care a implicat consultări individuale ale urologilor şi experţilor în fertilitate, dar şi anumite teste special concepute. Bărbaţii care şi-au programat împreună cu partenerele conceperea unui copil au avut comportamentul sexual studiat pe durata a şase luni. Niciunul dintre ei nu a avut probleme sexuale înainte de cercetare.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că cei care doresc să aibă un copil ar trebui să-şi programeze conceperea acestuia doar pentru trei luni, după care ar trebui luată o pauză de câteva luni de la programul obişnuit.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Martynex pe 22 Mai 2012, 17:06
    NEBUNIE-TOTALA !!!!!!!!!!!!!!

    ATENTIE-NATIUNE !!!!!!!!!!!!!!!! GENUL ACESTA DE -STIRI INCENDIARE SUNT-TOTALMENTE SATANICE !!!! NU,EXISTA DRAM DE ADEVAR IN ACESTE STUDII IAR DACA AR FI ADEVARATE ESTE-IMPOSIBIL SA FIE VALABILE PT ROMANIA. SUNTEM O TARA CU MULTI SFINTI CARE AU TRAIT SI MURIT DOAR PT DUMNEZEU SUPORTAND TORTURILE DEMONICE ALE COMUNISMULUI. DUMNEZEU FACE MINUNI SI CU O FEMEIE STEARPA ORI BARBAT STERIL 100%LA 100%. TOTUL E DEZINFORMARE-SA DESCURAJEZE TINERETUL ACTUAL SA ISI MAI FORMEZE O FAMILIE. DECAND TREBUIE SA ASCULTAM CE SPUN SPECIALISTII LUMII SI NU CREATORUL-DUMNEZEU? Innlocuim Traditia Sfanta cu Sfaturi si Studii Dracesti. Vai si Amar pt Cine Crede Si Raspandeste in Lume"Parfumul Infernului".

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod